Schaamteloos shoppen: Simon Lévelt

Schaamteloos shoppen? Daarmee bedoelen we winkelen zonder SignatureSLschuldgevoelens! Bij deze winkels koop je producten waar geen kinderarbeid, ongelijke handel of andere ongewenste zaken aan de orde zijn.

Dit keer: Simon Lévelt.

Locaties: Alkmaar, Alphen aan de Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Antwerpen (BE) Apeldoorn, Arnhem, Breda, Brugge (BE) Delft, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gent (BE), Gouda, Groningen, Haarlem, ’s Hertogenbosch, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Leiden, Leuven (BE) Maastricht, Mechelen (BE) Nieuwegein, Nijmegen, Oostende (BE), Rotterdam, Tilburg,  Utrecht, Veghel, Zeist, Zwolle.

Waarom Simon Lévelt?
De 200-jarige keten Simon Lévelt (sinds 1817) verkoopt niet alleen de lekkerste koffie en thee van Nederland en België, het merendeel van het assortiment is ook nog fairtrade en biologisch!

Bij binnenkomst komt de koffiegeur je tegemoet. Al houd je niet van koffie, versgemalen bonen ruiken heerlijk! Simon Lévelt is meer dan alleen een specialist in koffie, thee en benodigdheden. Het aanbod aan kwaliteitschocolade en andere lekkernijen als de verschillende soorten fudge en pecantruffels, is eveneens van hoge kwaliteit. De winkeliers zijn goed opgeleid en kunnen als de beste adviseren in verschillende de opschenkmethodes: van de precisie waarmee de bonen gemalen worden tot de temperatuur van het water. Qua prijs is Simon Lévelt wellicht een tikkeltje aan de dure kant, maar dan krijg je ook wat. Na een kop Gayo Blue Mountain geproefd te hebben, wil je geen andere koffie meer!

Een leuk weetje: op de koffie en thee van de maand krijg je standaard 10% korting.

Advertenties