De blauwe envelop

2016 is het jaar waarin de blauwe envelop verdwijnt. Door de toeneEnvemende digitalisering wordt het versturen van een brief voor de belastingdienst overbodig. Velen zullen het blauwe stuk papier niet missen. Geen onverwachte aanmaningen meer op de mat. Voor degene die stiekem wel aan de envelop gehecht zijn, heeft ontwerper Jeroen Timmer een oplossing: het enveloppeboek!

Timmer verzamelt (blauwe) enveloppen en verwerkt ze tot notitieboekjes. Hij noemt het zelf een tweede leven voor oud papier. De boekjes zijn te bestellen op zijn website. Heb je toevallig nog een net exemplaar thuis liggen, schroom je niet om ze op te sturen naar Postbus 15636, 1001 NC Amsterdam. Naast het verrichten van een goede daad, krijg je korting op een bestelling in de webshop. Ook bedrijven worden uitgenodigd om mee te werken. Als dank plaatst Timmer de naam van uw onderneming in de gulle gevers enveloppestroom.

Advertenties