Instock

downloadVier jonge mensen ontmoeten elkaar als collega’s bij Albert Heijn. Ze zien met eigen ogen hoeveel voedsel weggegooid wordt omdat het niet meer verkocht wordt en bedenken een plan tegen voedselverspilling. Het plan wordt gepresenteerd aan de directie en voilá: Instock is een feit.

In een gezellige ambiance presenteert de goedlachse ober een uitgebreid driegangenmenu. Het alternatief is de vegetarische daghap. Het menu bestaat uit de beschikbare levensmiddelen en is daarom elke dag uniek. Nadat men een keuze gemaakt heeft, wordt het eten op een originele wijze naar de tafel gebracht. Het diner is gezond en overheerlijk!

Naast het restaurant heeft Instock ook een toko. Hier worden kant-en-klare maaltijden verkocht die eveneens gemaakt zijn van geredde producten van de Albert Heijn. Wil je meer weten over dit initiatief? Lees dan de blog op de website van Instock.

Advertenties