Stichting Haarwensen

Ben je toe aan een nieuw kapsel en durf je van lang haar naar een korimagesCARD6ZUCte bob te gaan? Verspil geen haar en doneer je lokken aan Stichting Haarwensen!

Daar zit je dan in de kappersstoel. Eindelijk heb je de stap gezet om iets anders met je haar te doen. Minstens 30 centimeter eraf is niet niets, maar je realiseert je dat er kinderen zijn die na een chemokuur geen haar meer over hebben. De kapster vlecht je haar in en vraagt of je er klaar voor bent. ‘Ja,’ antwoord je onzeker. Eén knip en ze staat met jouw vlecht in haar hand. Teruggaan is geen optie. 
Na de gratis knipbeurt krijg je de vlecht mee om op te sturen, eventueel gepaard met een persoonlijke brief of tekening. Enkele weken later ligt er een envelop op de deurmat. De stichting wil je hartelijk bedanken met je donatie.

Stichting Haarwensen heeft inmiddels al 867 kinderen blij gemaakt met een pruik van echt haar. Per jaar verliezen meer dan 500 kinderen hun haren door ziekte. Willen al deze kinderen geholpen worden, dan zijn er nog veel donaties nodig. Om dit te promoten, organiseert de stichting in samenwerking met verschillende kapperszaken acties door heel het land. Dus ben je toe aan een nieuwe look? Aarzel niet! Bij ons groeit het weer gewoon aan.

Advertenties