Eet je mee?

Het nieuws over de bootvluchtelingen liet Fenny Postma13174002_1094750943879031_7445699228363429902_n niet koud. Vorig jaar speelde ze met plannen om naar Lesbos te gaan, maar toen ze hoorden dat er asielzoekerscentra in Amsterdam gereed gemaakt werden, sprong ze hier direct bij. Zo schoot Fenny geregeld te hulp in de Welkomstwinkel in de Bijlmer. Ze had creatieve plannen om deze mensen een leuke middag of avond te bezorgen, maar kwam erachter dat particuliere initiatieven lastig te realiseren zijn. Vandaar dat Fenny in overleg ging met het team van Taizé Amsterdam, waar ze al langere tijd betrokken is. Samen organiseerden ze een sieradenworkshop in november en komende zaterdag is tijd voor het tweede evenement: het Friendship meal.

De leden van de Nassaukerk en Taizé Amsterdam hebben de mensen die in de Groenhof verblijven, uitgenodigd om te komen eten. Vanaf 15.00 wordt er gekookt en om 17.00 is iedereen welkom om aan te schuiven. De organisatie zorgt voor spelletjes om met een gevulde maag samen een gezellige avond te beleven. Kook, eet en
speel je mee? Meld je dan hier aan. Deelname kost slechts € 3,- p.p.

Advertenties