Hier zijn we weer!

Door afstuderen en andere werkzaamhedenUT01020010-SaintBasics-WhoCares-black-3 zijn wij er een maandje tussenuit geweest, maar hier zijn we weer. Afgelopen maand heeft opnieuw duidelijk gemaakt dat De jonge idealist niet overbodig is. Graag blijven wij ons kritisch verhouden tegen bijvoorbeeld de Brexit en aanslagen in Turkije. Onze slogan blijft: “idealisten ontwierpen de wereld niet, maar kunnen hem wel opnieuw vormgeven.” Er gebeurt teveel in de wereld om stil te blijven. Mede daarom tippen wij jullie het volgende initiatief: het marhaban t-shirt. Marhaban betekent welkom in het Arabisch. Het shirt werd ontworpen door Husam Sh en met de aankoop sponsor je de Refugee company, een webshop waar vluchtelingen hun werk verkopen. De shirts zijn zo populair dat ze tot eind juli uitverkocht zijn, maar bestellen kan al wel.

Advertenties