Schaamteloos shoppen: Face this

Schaamteloos shoppen? Daarmee bedoelen we winkelen zonder schuldgevoelens! Bij deze winkels koop je producten waar geen kinderarbeid, ongelijke handel of andere ongewenste zaken aan de orde zijn.

Dit keer: Face This.

Waarom Face This?

In onze zoektocht naar ecologische downloadteamshirts, kwamen we per toeval op een leuk fashion initiatief. De T-shirts van Face This zijn het resultaat van een samenwerking tussen designers en Indonesische basisschoolleerlingen. Onder de slogan ‘togetherness starts with a tee’ bewerkten ontwerpers van o.a. Nike, Yves Saint Laurent en Converse  op vrijwillige basis tekeningen van leerlingen tot gave designs. De opbrengst van de shirts helpen met het verbeteren van de Indonesische scholen. Op de website staan beschrijvingen van de scholen in kwestie.

Advertenties