Hieperdepiep!

De jonge idealist bestaat vandaag een half3a6cc5a11f2ef915a2f38fe6c8d1c5c5 jaar! Wat begon met een hersenspinsel groeide uit tot een website waar verschillende gastbloggers een column plaatsten, de rubrieken ‘Schaamteloos shoppen‘ en ‘Straatpraat‘ ontstonden en boeken– en theatertips gegeven werden. Met een aantal lezers bezochten we de Al Kabir moskee en op 3 september draagt ons hardloopteam een steentje bij aan de doorstart van Only Friends. Wij geloven erin dat kleine beetjes verschil in de wereld kunnen maken, dus gaan we de komende tijd zeker door met het schrijven van blogs en organiseren van evenementen. Wil jij De jonge idealist feliciteren? Deel dan dit bericht op sociale media zodat meer mensen de website leren kennen. Want wat is een blog zonder lezers?

Advertenties