Winactie! Het waarom-meisje

Omdat redactrice Annemiek veel van de Businessunnamed BN’er challenge van Zarayda Groenhart geleerd heeft, willen we haar graag in het zonnetje zetten. Dus geven we een exemplaar weg van Zarayda’s boek Het waarom-meisje.

Het waarom-meisje gaat over traumaverwerking, maar ook over de weg naar zelfvertrouwen. Zarayda richt zich tot haar vader, de man die haar geleerd heeft dat kansen bestaan om gegrepen te worden en als ze er niet zijn, je ze zelf kunt creëren.

De jonge idealist gunt iedereen die inspirerende boodschap! Wil jij dit boek winnen? Deel dan je favoriete blog van De jonge idealist op social media. Vertel ons wat je waardeert aan het artikel en vergeet vooral niet om ons te taggen. Zondagavond maken we bekend wie Het waarom-meisje gewonnen heeft.

Advertenties