#Vleesvrij uit eten

Het weekend is in zicht! Heb jij de challenge tot nu toe v86f52261575513d4ab608626611ba939_400x400olgehouden? Heel goed! De weekenddagen maken het wellicht lastiger om vleesvrij te eten. De cocktailworstjes tijdens de vrijdagmiddagborrel zien er verleidelijk uit en misschien staat er voor morgen een restaurantdate met je geliefde op het programma. Niet getreurd. Ook hier helpen wij jou doorheen.
Oké, de cocktailworstjes zijn wel een kwestie van pure discipline. De kaasstengels zijn ook lekker, toch? Denk, voor je in de verleiding komt, aan de motivatieblogs van de afgelopen week. Helpt dat niet, sta dan even stil bij het gevoel wat je ervaart als je dinsdag terug kijkt op een vleesvrije week. Dat schouderklopje is meer waard dan een cocktailworstje.

Wat betreft je date-avond, zie het als een avontuur! Ben je wel eens in een vegetarisch restaurant geweest? De website vegetariers.nl maakte een overzicht van vegetarische restaurants. Zit er helaas geen bij jou in de buurt? Dan heeft iedere horecagelegenheid tegenwoordig wel een vleesvrij menu. Het is misschien even slikken als je de gazpacho moet laten voor wat het is, maar nogmaals: dat schouderklopje is veel waard.

Woon je in Amsterdam? Dan raden wij je aan om eens door de Van Hallstraat in West te fietsen. Daar staat een schattige kiosk waar overheerlijke vegetarische pita gyros wordt geserveerd. Vleesch Noch Visch is met een foodtruck ook te vinden op verschillende festivals. Geloof ons, de smaak van dit broodje doet de echte gyros vergeten!

Advertenties