Happietaria

Voor de studenten onder ons is het concept Happietaria waarschijnlijk bekend. Gedurende het jaar zijn er in verschillende steden pop-up restaurants te vinden die volledig op vrijwilligers draaien. De opbrengst van de actie gaat naar een goed doel.

Gisteren werd een Happietaria geopend in Tilburg. Afgelopen jaar openden er restaurants in Amsterdam, Delft, Enschede, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Eind november heeft ook Groningen voor enkele weken een Happietaria,

Een Happietaria is meer dan alleen een restaurant. Zo organiseren de student-ondernemers o.a. cocktailavonden en veilingen. Zelf at ik verschillende keren in de Happietaria van Groningen. Het driegangenmenu was heerlijk en de sfeer warm en gezellig. Een aanrader om te gaan eten, maar ook om enkele weken vrijwilligerswerk te doen!

Advertenties