Red het klimaatakkoord Parijs

Donald Trump noemt klimaatverandering een hoax. Volgens hem  is het puur een economische kwestie: China probeert de America te schaden. Wij weten wel beter. Zeker na de warme septembermaand.

Diezelfde toekomstige president van Amerika images-1
heeft aangekondigd van het klimaatakkoord Parijs af te willen. We moeten niet vergeten dat de Verenigde Staten wereldwijd een zeer groot aandeel in het uitstoten van broeikasgassen heeft. Daarnaast is het voor de verhoudingen tussen landen onderling belangrijk dat Amerika zich aan het akkoord houdt. Als de een afhaakt, is de stap voor een ander kleiner om het ook te doen.

“Dit laten wij ons niet gebeuren!” dacht Greenpeace. Ze startten een handtekeningenactie om onze overheid duidelijk te maken dat Nederland zich aan het verdrag moet houden. Inmiddels zijn er meer dan 23.000 handtekeningen verzameld, maar er zijn er meer nodig. Teken jij ook?

Advertenties