Eerste jubileum!

Hieperdepiep hoera! Op de dag van de liefde bestaat De jonge idealist  1 jaar!

Wist je dat?

– Het echt maar een kleine moeite is om iets wereldverbeterends te doen? Rank a brand •
 Kromkommer • Auto’s delen • Bewust bankieren • Lieve Nederlander • Een kaartje sturen aan een vluchteling VoorleesExpress Stichting Haarwensen Een broodtrommel gebruiken Blauwe enveloppen sparen en inleveren voor het enveloppenboek Dierproefvrije cosmetica gebruiken Afval scheiden 
– Najem ons een rondleiding door de Al Kabir moskee gaf?
– Je bent schaamteloos mag shoppen? Bijvoorbeeld bij: WAAR •  Simon Lévelt •  Kringloop • I am recycled • XOFA •  Face this
– We met een team De Waterlandrun gelopen hebben en € 70,50 ophaalden voor Only Friends?
– Een vleesvrije week echt niet ingewikkeld is met deze tips?

Deze mensen en organisaties hebben een waardevolle bijdrage geleverd aan dit jaar vol wereldverbeterende ideeën:
Tara Schoemaker • Mirjam Eeken  Kalle Brüsewitz • Thom van Duuren • Marjolein Roozen  Joke Jongejan  Peter Smith  Najem Oulad Ali  Maaike Wit  Fenny Postma  Eva de Groot  Natascha van Weezel Femke Mosh • Susan Smit  Francine Nijp  Floris van Bodegraven  Lianne Tijhaar  Sophie van Balen  Eveline Groot  Nele Goutier Michiel de Roo Alexander Cornelisse • Ka-Tjun Hau Bas Groen • Joost Zeeuw  Jasper van Praagh Yuri van der Heijden  Jouri Schoemaker • Anna Schoemaker • Jan Schoemaker  Karlijn Mofers • Nancy Zikken  Wijbrand Schaap • Charley Ladee  Zarayda Groenhart Café het Sluisje • De LokatieDe Waterlandse golfclub • Lievigheidje

En natuurlijk: alle lezers. Dank jullie wel!

Advertenties