Vacature: redacteur(en) gezocht!

Noem jij jezelf een (jonge) idealist of wil je de wereld – al is het maar een heel klein beetje – beter maken? Heb je interesse in non-profit organisaties? Schrijf je graag? En ben je op de hoogte van de actualiteit? Dan ben jij DE kandidaat voor het redacteurschap bij De jonge idealist!

Tussen alle idealen door heb ik – Annemiek – het erg druk met andere werkzaamheden. De blog heeft de afgelopen anderhalve maand stilgelegen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Want: de wereld is nog ver van ideaal. Daarom ben ik op zoek naar redacteuren die het leuk vinden om zelf te schrijven en andere bloggers te werven om een gastblog te schrijven.

De blog bestaat op vrijwillige basis. Het redacteurschap biedt je de kans om ervaring op te doen als blogger en redacteur. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar: dejongeidealist@gmail.com.DJI

Advertenties